Rašiau, kad mėgstu kepti tik saldumynus, bet… kepu ir ne tik juos. Ši naminė duona ir jos receptas išbandytas, koreguotas, tobulintas ir pritaikytas namams, kad būtų kuo greičiau ir lengviau. Juoda naminė duona yra mano namuose visada, jau gal 10 metų parduotuvėse į duonos skyrių nebeužsuku. Kad būtų paprasčiau ir akivaizdžiau, nufilmavau video “naminė duona“, jame tikrai viską išsamiai parodžiau. Sėkmės!
Sveiki,o gal galit parašyti kaip raugą pasidaryti duonai? Ačiū
PatinkaPatinka
Sveiki, aš pati raugą gavau dovanų. Jei esat vilnietė, pasidalinsiu
PatinkaPatinka
Ne,esu iš Kauno,bet gal pabandysiu pasigamint,jei gausis padidalinsiu
PatinkaPaspaudė "Patinka": 1 person
01.25-26d būsiu Kaune, jeigu dar reikės, galiu atsivežti:)
PatinkaPatinka
Sveiki, Margarita. Pati visai neseniai pradėjau kepti naminę duonelę. Vargu, ar dar norėsiu pirktinės.-:) Tik viena bėda: mano duonelė labai greitai sudžiūsta. Ir duoninę specialiai įsigijau, ir į kepimo popierių susukusi buvau, ir uždengusi rankšluosčiu laikiau: niekas nepadeda. Ką darau ne taip? Kaip saugoti savo išsikeptą duoną, kad nedžiūtų?
PatinkaPatinka
Mūsų močiutės ant ką tik iškeptos duonos uždėdavo drėgną drobelę, kad duona nesudžiūtų. Arba po kepimo galite iškart karštą duoną apipurkti vandeniu. Aš tai dabar taip sugalvojau – visiškai karštą kepaliuką į maišelį suvynioju ir laukiu kol atvės, taip viduje išsilaiko drėgmė. Išimsite, bus minkšta. O po to laikykite suvyniotą maišelyje, nesudžius.
PatinkaPatinka
Sveika, ar dar galite pasidalinti raugu?
PatinkaPatinka
Laisvai!
PatinkaPatinka
Kokiam Vilniaus rajone Jūs esate?
PatinkaPatinka
parašykite man į e.paštą: kb071204@gmail.com
PatinkaPatinka